Stem voor turnclub Athena #BGT

19/12/2019
Je hebt er vast al van gehoord … Turnclub Athena uit Destelbergen staat aanstaande vrijdag 20 december in de finale van het VTM programma ‘Belgiums Got Talent’. Tijdens de audities en de studioshow bliezen ze vele kijkers en de jury reeds van de sokken. Benieuwd wat ze voor de finale in petto hebben. Het belooft …

GEEN LES TIJDENS KERSTVAKANTIE

12/12/2019
Van 23 december tot en met 5 januari wordt er geen les gegeven. We wensen iedereen vrolijke en veilige eindejaarsfeesten en alvast een goed begin van 2020 !

Komt de Sint deze week op bezoek ?

01/12/2019
Jongens en meisjes, zijn jullie klaar voor hoog bezoek ? Verwennerijen voor onze turnende kinderen ? Samen op de foto? Het kan dan allemaal ! Plezier verzekerd !  

Nieuwe medewerkers gezocht

29/10/2019
Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers. We hebben nood aan mensen met verschillende competenties, achtergronden en ervaringen. Bestuursleden, gemotiveerde lesgevers, medewerkers … Meer informatie of vragen ? stuur een mailtje naar info@lenigenvrij.be

EENMALIGE WIJZIGING KLEUTERTURNEN

29/10/2019
Op woensdag 6 november gaat de les van de kleuters door in de sporthal van Terhagen i.p.v. de turnzaal, deze is bezet voor de zesmaandelijkse bloedinzamelactie van het Rode Kruis.